Ara

Okulumuz Ana Sınıfında Aile Katılımı Etkinliği ile öğrencilerimize velimiz  tarfından öğrencilere Kurabiye  yapımı gösterildi. Sonra öğretmen ve öğrencilerimizin  hepsi kendi kurabiyelerini yapıp afiyetle yediler.Öğrencilerimize güzel bir gün yaşatan öğretmenimiz Gül Tanrıverdi ve velimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz ''Öğrencileri Ata Sporumuz olan Okçulukla Tanışıyor ''etkinliği ile Öğrencilerimiz hem okçuluk hakkında bilgi sahibi oluyorlar hem de eğlenceli zaman geçiriyorlar.

Kas

Okulumuz Ana Sınıfında Aile Katılımı Etkinliği ile öğrencilerimize velimiz Gülşen KOÇHAN tarfından öğrencilere poğaça yapımı gösterildi. Sonra öğretmen ve öğrencilerimizin  hepsi kendi poğaçalarını yapıp afiyetle yediler.Bu etkinlikten sonra velimiz öğrencilere hikaye ve masal okuyarak öğrencilerimize güzel bir gün yaşatmıştır.Öğretmenimiz Gül Tanrıverdi ve velimiz Gülşen Koçhan'a teşekkür ederiz.

Ekm

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ OKUL AİLE BİRLĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISIYLA, OKULUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ HAKKINDA GENEL DEĞERLENDİRME YAPILARAK VELİLERİMİZ BİLGİLENDİRİLDİ.

ANASINIF ÖĞRETMENİ VE VELİLER TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE PASTA YAPIMI GÖSTERİLDİ.

Nis

OKULUMUZA ALINAN AĞAÇLAR ,ÖĞRENCİLER,ÖĞRETMENLER VE KÖYLÜLER TARAFINDAN DİKİLDİ.