Eyl

Okulumuzda uzaktan eğitim süresince öğrencilerimize  EBA'dan calı dersleri vermekle beraber öğretmenlerin hazırladığı ders notlarını ve ödevlerini öğrencilerimize ulaştırdık.

Mrt

4/A sınıfından İsa KOÇHAN ve Elif ÖZGÜL okulumuzda sergiledikleri davranışlar ve derslerindeki başarılarından dolayı ayın öğrencileri seçilerek ödüllendirildiler.

Mrt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ VE 1-7 MART DEPREM HAFTASI NEDENİYLE  OKULUMUZDA İKAZ -ALARM VE PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

Mrt

Atık malzemeleri kullanarak çimlenen fasulyeleri toprakla buluşturduk

Mrt

4/A sınıf öğretmenimizin bağımlılıkla ilgili hazırladığı pano ile öğrencilerimizin sağlığını olumsuz etkileyen meddeleri öğretmiş olduk.

Şbt

Deprem için eğitimler veren 1/A sınıf öğretmenine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz okul önce öğrencileri kürdan ve nohuttan 3 boyutlu geometrik şekiller oluşturdu.

Şbt

Öğrencilerimize İş Sağlığı Ve Güvenliği kapsamında eğitimler verildi.Kişisel Koruyucu Donanımlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okul Öncesi Öğrencilerimiz  yağmurun oluşumunu deney yaparak öğrendiler.

Ock

Okul önce öğrencileri ve öğretmeni sınıflarında atık olan malzemeden geometrik şekiller etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ock

3/A sınıfımız mevsimleri ,ayları ,haftaları ve günleri pekiştirmek amacayla kendilerine öğretmen eşliğinde 2020 Takvimini hazırladırlar.

Ock

EYLÜL 2019 TARİHİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER PLASTİK KUTULARA EKTİĞİMİZ MEŞE PALAMUDU BÜYÜMEYE BAŞLADI.

Ock

1/A Sınıf öğretmenimiz öğrencilerine  kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve farklı bir ortamda kitap okumaları  için elma kasalarını boyayarak farklı okuma köşelerini oluşturdu.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" nedeniyle,12Aralık 2019 Perşembe günü okulumuzda bir kutlama gerçekleştirdik.

İsraftan kaçınmayı benimsememizin önemli bir boyutu olduğunu düşündüğümüz bu etkinliğimizde, eski "yerli malı" kutlamalarının geleneksel tadını birlikte yaşamak ve yaşatmak amacı ile aynı masada olduğumuz bir etkinlik yaşadık.