Okulumuz öğrenci ve personelimizle kahvaltımız ...

May

Okulumuz bünyesindeki dikiş sergimizin açılışına katılan herkese teşekkür ederiz.

May

VARTO GÜMGÜM İLKOKULUNDA DÜZENLENEN İLKOKULLAR ARASI MANGALA VE SATRANÇ TURNUVASINA OKULUMUZDAN 6 ÖĞRENCİ KATILMIŞTIR.TURNUVADA MANGALA YARIŞMASINDA YASENUR KOÇHAN ÖĞRENCİMİZ İLÇE İKİNCİ OLMUŞTUR.YARIŞMAYA ÖĞRENCİLERİMİZİ HAZIRLAYAN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİMİZ GÜL TANRIVERDİ 'YE TEŞEKKÜR EDERİZ VE ÖĞRENCİMİZİ DE TEBRİK EDERİZ.

Nis

İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri  Karadeniz yöresel halk oyunlarını sergilemek için okulumuza ziyaretlerini gerçekleştirdiler.Cumhuriyet Ortaokuluna çok teşekkür ederiz.

Nis

"BİR ÇOCUK BİR DÜNYA" ETWİNNİNG PROJESİ

PROJE HEDEFLERİ

Çocuğun yeteneklerini keşfetmek.

Çocuğun keyif aldığı etkinliklere katılmasını sağlamak.

Çocukta deneme, merak etme, cesaret etme, yolda düşse bile kalkıp devam edebilmek duygularını oluşturmak.

Ebeveynleri, çocuklarını bir kalıp içine sokmaya çalışmaktan uzaklaştırmak.

Ebeveynlere her çocuk ayrı bir dünya olduğunu fark ettirmek.

PROJE ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz, geniş kapsamlı bir projedir. Her ay özellikle de belirli gün ve haftaların olduğu günlerde öğrencilerimizle birlikte etkinliklerimiz olacaktır. Projemizin isminden de anlaşılacağı üzere öğrencilerin yeteneklerini göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Çalışma sırasında fikir alışverişi yapılacaktır. Grup ruhuyla hareket edilecektir. Ekip çalışmasıyla farkındalık oluşturularak projemizi bitireceğiz.

PROJEDEN BEKLENEN SONUÇLAR

Çocuklarda, ebeveynlere de ve biz öğretmenlerde her insanın keşfedilmeyi bekleyen ayrı bir dünya olduğu şekilde farkındalık oluşturmak. Çocuğun yeteneklerini keşfetmek ve bu doğrultuda yeteneklerini geliştirmek.

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenimiz Ayşenur BAŞOĞLU koordinatörlüğünde Bir Çocuk Bir Dünya isimli e-Twinning projesine katıldılar. Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

KARDA RESİM ÇALIŞMASI

Ara

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen SIFIR ATIK  projesi kapsamında, çevre dostu öğrencilerimizin duyarlılığı ile okulumuz başvurduğu "SIFIR ATIK BELGESİ" 'ni aldı. Öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşşekkür ediyoruz.

3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

Okumuzun bakım ve onarımı tamamlanmıştır.

Okulumuzun bakım ve onarımına başlandı.

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 100.YILI KUTLU OLSUN

Mrt

Okulumuz okul öncesi öğrencilerimiz Bilim ve  Teknoloji Haftası nedeniyle renkli yağmur deneyini yaptılar.

Ara

Köyümüzde teknolojiye ulaşamayan öğrencilerimiz için gerekli imkanlari sunmak amacıyla  okulumuza EBA destek noktası kuruldu.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Enfeksiyon ve Hijyen şartları açısında belirlenen kriterleri yerine getirip ''OKULUM TEMİZ BELGESİ''ni almaya hak kazandı.Düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Enver KIVANÇ tarafından belgemiz takdim edildi.