"BİR ÇOCUK BİR DÜNYA" ETWİNNİNG PROJESİ

PROJE HEDEFLERİ

Çocuğun yeteneklerini keşfetmek.

Çocuğun keyif aldığı etkinliklere katılmasını sağlamak.

Çocukta deneme, merak etme, cesaret etme, yolda düşse bile kalkıp devam edebilmek duygularını oluşturmak.

Ebeveynleri, çocuklarını bir kalıp içine sokmaya çalışmaktan uzaklaştırmak.

Ebeveynlere her çocuk ayrı bir dünya olduğunu fark ettirmek.

PROJE ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz, geniş kapsamlı bir projedir. Her ay özellikle de belirli gün ve haftaların olduğu günlerde öğrencilerimizle birlikte etkinliklerimiz olacaktır. Projemizin isminden de anlaşılacağı üzere öğrencilerin yeteneklerini göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Çalışma sırasında fikir alışverişi yapılacaktır. Grup ruhuyla hareket edilecektir. Ekip çalışmasıyla farkındalık oluşturularak projemizi bitireceğiz.

PROJEDEN BEKLENEN SONUÇLAR

Çocuklarda, ebeveynlere de ve biz öğretmenlerde her insanın keşfedilmeyi bekleyen ayrı bir dünya olduğu şekilde farkındalık oluşturmak. Çocuğun yeteneklerini keşfetmek ve bu doğrultuda yeteneklerini geliştirmek.

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenimiz Ayşenur BAŞOĞLU koordinatörlüğünde Bir Çocuk Bir Dünya isimli e-Twinning projesine katıldılar. Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

25-04-202225-04-2022

Yayın: 25.04.2022 - Güncelleme: 25.04.2022 09:45 - Görüntülenme: 231